Generator de aerosoli ATM226

Generator de aerosoli ATM226

Suntem aici prin WhatsApp!

Designul şi soluţiile tehnologice pe care le oferã generatorului de aerosoli ATM 226 garanteazã o distribuire constantã a mãrimii numãrului de particule cât şi o concentraţie definitã a numãrului de particule mari. Generatorul de aerosoli ATM 226 poate fi folosit cu mai multe tipuri de soluţii lichide cum ar fi DEHS, PAO sau soluţie salinã. Aerosolii pot fi folosiţi şi pentru generaţia de standarde PSL. Generatorul de aerosoli ATM 226 este dotat cu un compresor de aer silenţios. Designul generatorului de aerosoli este compact şi robust el putând fi folosit cu uşurinţã în condiţii de siguranţã. Datoritã carcasei din oţel inoxidabil, aparatul este calificat pentru utilizarea în camere curate şi spaţii cu mediu controlat.

 

Descriere

Generator de aerosoli ATM226  Designul şi soluţiile tehnologice pe care le oferã generatorului de aerosoli ATM 226 garanteazã o distribuire constantã a mãrimii numãrului de particule cât şi o concentraţie definitã a numãrului de particule mari. Generatorul de aerosoli ATM 226 poate fi folosit cu mai multe tipuri de soluţii lichide cum ar fi DEHS, PAO sau soluţie salinã. Aerosolii pot fi folosiţi şi pentru generaţia de standarde PSL. Generatorul de aerosoli ATM 226 este dotat cu un compresor de aer silenţios. Designul generatorului de aerosoli este compact şi robust el putând fi folosit cu uşurinţã în condiţii de siguranţã. Datoritã carcasei din oţel inoxidabil, aparatul este calificat pentru utilizarea în camere curate şi spaţii cu mediu controlat.

  Generatorul de aerosoli atomizor ATM 226 este construit pentru utilizare mobilă și are un design foarte compact și robust. Generatorul este potrivit în special pentru testarea mediilor de filtrare HEPA și ULPA, măsurători de acceptare a încăperilor curate și a dulapurilor de siguranță și generarea de particule de urmărire la debite mici. ATM 226 este suplimentul potrivit pentru sistemul ScanAir Pro.
  Poate fi operat cu un număr minim de alte utilități, adică nu este necesară alimentarea cu aer comprimat. Carcasa din oțel inoxidabil facilitează curățarea și dezinfectarea acestuia.

  Caracteristici:

  • Conexiune direct la sursa de alimentare
  • Aerosol polidispers, în principal <1 µm
  • Permanență foarte mare a distribuției mărimii particulelor generate
  • Concentrație de particule definită și mare

  Recenzii

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  Generator de aerosoli ATM226

  Download