Sistem dilutie aerosoli DIL 550

Sistem dilutie aerosoli DIL 550

Suntem aici prin WhatsApp!

Un numãr mare de mãsurãtori legate de tehnologia aerosolilor necesitã o diluţie definitã a aerosolilor. Verificarea filtrelor şi a mediilor filtrante este adesea posibilã prin folosirea unor tehnici de diluţie potrivite pentru a mãsura distribuţia particulelor la concentraţii atât mari cât şi mici folosind acelaşi instrument de mãsurare. Sistemele de diluţie create de TOPAS au fost concepute pentru a fi aparate portabile. Diluţia se face fãrã aer sub presiune auxiliar. Rata de diluţie este permanent monitorizatã de un sistem de mãsurare a debitului incorporat şi este afişat pe panoul instrumentului. Aparatul de diluţie este portabil şi flexibil şi necesitã o sursã de energie de doar 12 Vcc.

SKU: Sistem dilutie aerosoli DIL 550 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Sistem dilutie aerosoli DIL 550  Un numãr mare de mãsurãtori legate de tehnologia aerosolilor necesitã o diluţie definitã a aerosolilor. Verificarea filtrelor şi a mediilor filtrante este adesea posibilã prin folosirea unor tehnici de diluţie potrivite pentru a mãsura distribuţia particulelor la concentraţii atât mari cât şi mici folosind acelaşi instrument de mãsurare. Sistemele de diluţie create de TOPAS au fost concepute pentru a fi aparate portabile. Diluţia se face fãrã aer sub presiune auxiliar. Rata de diluţie este permanent monitorizatã de un sistem de mãsurare a debitului incorporat şi este afişat pe panoul instrumentului. Aparatul de diluţie este portabil şi flexibil şi necesitã o sursã de energie de doar 12 Vcc.

  Sistemul de diluare a aerosolilor DIL 550 este conceput pentru a dilua cu precizie aerosolii pentru a produce o concentrație de particule definită pentru anumite sarcini de măsurare. Principala aplicație a sistemului de diluare DIL550 este verificarea aerosolilor de testare pentru testarea camerelor curate. DIN EN ISO 14644-3 definește necesitatea sistemelor de diluare adecvate atunci când se utilizează aerosoli de testare pentru verificare.
  În principiul aplicat care corespunde standardului VDI 3491-15, particulele sunt îndepărtate din aerosolul eșantionului în funcție de raportul de diluare specificat. Distribuția mărimii particulelor rămâne neschimbată.

  Avantaje

  • Diluare constantă și reproductibilă a aerosolului chiar și în condiții de funcționare schimbătoare
  • Controlul continuu și afișarea raportului de diluare real
  • În mod implicit, raportul de diluare a aerosolilor de 1: 100 la debitul de admisie de 28,3 l / min al unui contor de particule
  • Numărul sistemelor de diluare poate fi în cascadă ușor pentru a crește factorul de diluare
  • Canalul vertical de curgere a aerosolului garantează o depunere minimă și pentru particulele grosiere
  • Proiectat pentru utilizare mobilă (nu este nevoie de aer auxiliar sub presiune și evacuare suplimentară)
  • Durată de viață pe termen lung și fiabilitate, întreținere minimă necesară
  • Funcționare precisă atât în ​​regim de presiune, cât și sub presiune
  • Modificări ale cerințelor definite de utilizator (debitele, raportul de diluare) disponibile
  • În combinație cu sistemul de autoamorsare a contoarelor de particule
  • Pentru rapoarte mai mari de diluare, diluatoarele din seria DIL pot fi utilizate în cascadă cu ușurință sau, alternativ, poate fi utilizat sistemul de înaltă diluare HDS 561.

  Aplicații

  • Validarea cutiilor / băncilor de curgere a aerului laminar și a camerei curate / mediilor
  • Evaluarea eficienței filtrării
  • Măsurarea aerosolilor foarte concentrați
  • Cercetarea de bază a aerosolilor

  Principiu

  • Din fluxul de aerosoli care trebuie diluat se prelevează o probă printr-un capilar subțire. Concentrația de particule a debitului capilar rămâne neschimbată în timp ce un filtru HEPA îndepărtează aproape toate particulele din debitul de ocolire. După capilar și filtru, ambele fluxuri sunt amestecate din nou, iar raportul de diluare rezultă din raportul dintre cele două debituri unice.
  • Contorul de particule optice, cum ar fi LAP 340, are o limită fizică până la concentrația în care funcționează cu precizie. Dacă această concentrație este depășită, vor apărea inevitabil erori. Conform standardului VDI 2083 pentru testarea camerelor curate și a băncilor de lucru, este obligatorie efectuarea măsurătorilor cu concentrații crescute în aerosolul de intrare. Prin utilizarea dilutorului DIL 550 în amonte de un contor de particule se poate obține un factor de diluție de până la 100. Astfel, concentrațiile de particule de> 106 Particule per cf (1cf = 28,3l) pot fi reduse la 104per cf. Acest lucru va pune concentrația particulelor bine în intervalul contoarelor standard de particule.

  Recenzii

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  Sistem dilutie aerosoli DIL 550

  Download