Numarator de particule in lichide LS-20

Numarator de particule in lichide LS-20

Suntem aici prin WhatsApp!

Eșantioanele lichide Lighthouse LS-20 au un eșantion de seringă integrat și un sistem optic de numărare a particulelor. Interfața sa ușor de utilizat bazată pe Windows este proiectată pentru a îndeplini cerințele internaționale de reglementare EP și JP, precum și cerințele USP 788. Urmând un standard de calitate de fiabilitate și fiabilitate, Lighthouse Worldwide Solutions a dezvoltat LS-20 Liquid Sampler folosind cea mai recentă tehnologie laser de contorizare a particulelor optice. LS-20 utilizează un sistem de control al debitului pompei seringii de înaltă precizie și un senzor de volum de probă ridicat. Cu volume de probă reglabile de la 1 la 1000 mililitri (seringă de 10 ml), este un instrument perfect pentru aplicații de prelevare de probe multiple.

Descriere

Numarator de particule in lichide LS-20  Eșantioanele lichide Lighthouse LS-20 au un eșantion de seringă integrat și un sistem optic de numărare a particulelor. Interfața sa ușor de utilizat bazată pe Windows este proiectată pentru a îndeplini cerințele internaționale de reglementare EP și JP, precum și cerințele USP 788. Urmând un standard de calitate de fiabilitate și fiabilitate, Lighthouse Worldwide Solutions a dezvoltat LS-20 Liquid Sampler folosind cea mai recentă tehnologie laser de contorizare a particulelor optice. LS-20 utilizează un sistem de control al debitului pompei seringii de înaltă precizie și un senzor de volum de probă ridicat. Cu volume de probă reglabile de la 1 la 1000 mililitri (seringă de 10 ml), este un instrument perfect pentru aplicații de prelevare de probe multiple.

  Interfața grafică pentru utilizator face ca LS-20 să fie ușor de configurat și operat. Datele sunt înregistrate automat de la până la opt canale de dimensiune a particulelor variind de la 1,0 la 50,0 sau 1,0 la 200 microni și sunt ușor disponibile în formă grafică și tabelară în timp real. Toate rapoartele pot fi preconfigurate și imprimate prin simpla apăsare a unui buton.

  Caracteristici

  • 1,0 µm până la 50 µm sau 1,0 µm până la 200 µm
  • Software integrat de contorizare a particulelor „obscurizare ușoară” conceput pentru 21 CFR partea 11
  • PE internațional de reglementare, rapoarte JP
  • Rapoarte USP 788
  • Volume de probă de la 1 la 1000 ml
  • Rețete USP 788 preconfigurate
  • Control precis al debitului pompei seringii
  • Carcasă din oțel inoxidabil
  • Agitator magnetic încorporat
  • Manevrarea automată a probelor maximizează repetabilitatea
  • Amprentă compactă

  Recenzii

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  Fisa tehnica Numarator de particule in lichide LS-20

  Download