Numarator de particule Solair 1100LD

Numarator de particule Solair 1100LD

Suntem aici prin WhatsApp!

SOLAIR 1100LD este un numaratoar de particule portabil cu un debit de 1.0 CFM la 0.10µm cu imprimanta termica incorporata si cu acumulator optional. Afiseaza simultan pana la 8 canale si are 4 intrari analogice pentru senzorii ambientali optionali

Descriere

Numarator de particule Solair 1100LD  SOLAIR 1100LD este un numaratoar de particule portabil cu un debit de 1.0 CFM la 0.10µm cu imprimanta termica incorporata si cu acumulator optional. Afiseaza simultan pana la 8 canale si are 4 intrari analogice pentru senzorii ambientali optionali.

  SOLAIR 1100LD are ecran touch-screen de 5.7″ color si o memorie interna pentru 3000 de masurator, toate intr-o carcasa de otel inox 304.

  Accesorii optionale includ includ sonde pentru masurarea Temp/UR, Presiune diferentiala si Viteza curentilor de aer.Datele sunt afisate in modul diferential sau cumulativ. Datele sunt transferate foarte usor la PC prin intermediul softwareuluiLMS Xchange. Conectarea la retelele externe se poate face via Ethernet, USB RS-232 sau RS-485 Modbus protocol.

  SOLAIR 1100LD (Laser Diode) conduce industria ca primul contor de particule portabil de acest fel, cu o sensibilitate de 0,1 microni și un debit de 1,0 CFM (28,3 LPM) folosind tehnologia cu diode laser. Contoarele convenționale de particule HeNe (Helium Neon) necesită curățare frecventă, înlocuire periodică a tubului laser și suferă limite scăzute de concentrație. SOLAIR 1100LD este proiectat pentru a funcționa în camere curate ISO de clasă 1 până la clasă 7, fără a fi îngrijorat de faptul că își degradează mediul sau depășește limitele de concentrație.
  Numărul 1 în versatilitate
  Linia de contoare de particule SOLAIR este cea mai versatilă de pe piață astăzi.
  Indiferent dacă vă certificați camera curată conform standardelor ISO, efectuați teste de rutină, numărarea particulelor din liniile de gaz comprimat, scanarea filtrelor HEPA pentru scurgeri, provocarea testării filtrelor HEPA sau măsurarea parametrilor de mediu precum TRH, DP sau AV, SOLAIR Contorul de particule portabil este instrumentul potrivit pentru a face treaba.
  Certificare cameră curată
  Fie că sunteți certificat conform standardelor ISO 14644 actuale, anexei 1 GMP UE sau standardelor federale 209E, SOLAIR vă acoperă cu expertul său de rapoarte de certificare.
  Testarea de rutină
  Testarea de rutină este ușoară, cu interfața intuitivă, ecranul de zoom și mostrele de rețete la bord
  Depanare
  Cu modurile de probă sonoră și de concentrație, SOLAIR va simplifica identificarea surselor de particule din camera curată.
  Testarea gazelor comprimate
  SOLAIR poate fi utilizat pentru a testa numărul de particule din aerul comprimat utilizând un difuzor de înaltă presiune sau un controler de înaltă presiune. Particulele pot fi testate până la 0,1 microni.
  Scanare filtru HEPA
  Scanarea filtrelor HEPA este un pas critic pentru a asigura integritatea filtrului HEPA și curățenia generală a camerei curate. Atașamentul ScanAir de la Lighthouse face scanarea filtrelor o operațiune mai ușoară.
  Testarea provocării filtrului HEPA
  Monitorizarea altor parametri de mediu, cum ar fi temperatura, umiditatea, presiunea diferențială sau viteza aerului
  Alte teste de mediu
  SOLAIR poate înregistra date de la până la 4 senzori de mediu care se conectează și sunt alimentați de SOLAIR. Datele sunt înregistrate în memoria tampon de 3.000 de date de înregistrare și pot fi descărcate împreună cu datele de numărare a particulelor pe computerul dvs. prin intermediul unei chei USB.
  O tehnologie mai bună duce la o mai mare flexibilitate
  SOLAIR 1100 folosește o diodă laser ca sursă de laser. Această tehnologie laser oferă SOLAIR 1100 o creștere de 10x a limitelor de concentrație în raport cu concurența. Limita de concentrație mai mare permite instrumentului să fie utilizat în medii ISO Clasa 1 până la Clasa 7.

  Economisi timp
  Petreceți mai puțin timp configurându-vă contorul de particule și mai mult timp numărând particulele. SOLAIR oferă una dintre cele mai bune și ușor de utilizat interfață cu ecran tactil (UI) din industrie. Cu meniurile bazate pe ICON, aspectul concis și reacția îmbunătățită, configurația eșantionului este o briză.
  Interfața intuitivă reduce timpul de învățare pentru noii utilizatori și simplifică scrierea SOP-urilor pentru funcționare.
  Pentru certificarea camerei curate, SOLAIR are un expert integrat de rapoarte care face ca certificarea camerei curate să fie o briză. Odată ce parametrii de bază ai eșantionului sunt introduși, vrăjitorul va solicita utilizatorului final să se deplaseze la următoarea locație a eșantionului, ceea ce ajută la asigurarea lipsei de eșantioane.
  Baza de date configurabilă a rețetelor poate stoca până la 50 de rețete pentru eșantionare și rapoarte. Aceste rețete reduc erorile de configurare ale operatorului, precum și timpul de configurare.
  Ușurință în utilizare
  Bricheta este mai bună, iar SOLAIR 1100 este cel mai ușor contor de particule de 0,1 microni de pe piață, la numai 23 lbs. fără baterie și 26 cu baterie.
  SOLAIR poate fi alimentat prin intermediul bateriei de la bord sau conectat direct la o priză pentru utilizare extinsă. Cu cel mai rapid timp de reîncărcare a bateriei din orice dispozitiv portabil de pe piață, SOLAIR oferă un timp de funcționare de neegalat.
  Cu modurile de probă sonoră și de concentrație, SOLAIR va simplifica identificarea surselor de particule din camera curată.
  Datele de la SOLAIR pot fi descărcate direct într-un pachet software independent sau un sistem de monitorizare în timp real de la Lighthouse.
  Comunicațiile flexibile cu aceste instrumente sunt posibile prin interfețele Ethernet integrate, RS-485, USB și USB.
  Fiabilitate
  Linia de contoare portabile de particule SOLAIR încorporează tehnologia cu diode laser.
  Sistemul de vid din cadrul SOLAIR a fost proiectat cu feedback în buclă închisă pentru a asigura volume exacte de probă. Pompa de vid a fost proiectată și construită de Lighthouse pentru a asigura fiabilitatea pe termen lung.
  SOLAIR 1100LD este proiectat, fabricat și calibrat conform ISO 21501-4 pentru a asigura precizia numărării particulelor.
  SOLAIR poate stoca până la 3.000 de înregistrări ale datelor de numărare a particulelor de la până la 8 canale de particule, iar baza de date de rețete configurabilă poate stoca până la 50 de rețete pentru eșantionare și rapoarte. Toate datele pot fi transferate rapid și fiabil către un computer, un sistem de monitorizare a instalației sau un sistem de automatizare a clădirilor. Transfer securizat de date (la 21 CFR partea 11) către o memorie usb ce poate fi realizată utilizând funcția de transfer sigur de date Lighthouse și software-ul LMS Express.

  Caracteristici cheie:

  • Debit de 1,0 CFM (28,3 LPM)
  • Până la 8 dimensiuni de particule
  • Numărul 1 din clasă pentru versatilitate
  • Cea mai bună interfață cu utilizatorul din industrie
  • Conform ISO 21501-4
  • Unul dintre cele mai ușoare portabile de pe piață
  • Construcție din oțel inoxidabil
  • 21 CFR Partea 11, transfer securizat de date prin intermediul unei unități flash USB
  • Expertul de rapoarte pentru rapoartele de trecere / eșec în cameră curată: FS-209E, ISO 14644-1 (versiunea 2015) și anexa 1 GMP UE
  • Interfețe de comunicație multiple: USB, RS-485, Ethernet și unitate flash USB
  • Ecran tactil color TFT de 5,7 inci
  • 3.000 de memorii de stocare a datelor
  • Baza de date de rețete configurabilă cu 50 de înregistrări
  • Suport în mai multe limbi: engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, chineză, rusă, japoneză, coreeană

  Numarator de particule SOLAIR 1100 LD

  ModelSOLAIR 1100 LD
  Domeniu de masura0.10 – 1.0 μm
  Standard 8 canale0.10, 0.15, 0.2, 0.25, 0.3, 0.5, 0.7, 1.0 μm
  Optional 8 canale0.10, 0.15, 0.2, 0.25, 0.3, 0.5, 1.0, 5.0 μm
  Eficienta numarare50% @ 0.1 μm; 100% pt. particule > 0.15 μm per ISO 21501-4
  Caracteristici
  Debit1.0 CFM (2.83 LPM)
  Sursa laserDioda laser
  Nivel masurare zero< 1 count / 5 minute per ISO 21501-4
  Limita concentratie1,000,000 particule /ft3 (34,300,000/m3) @ 10% coincidenta pierdere
  CalibrareCalibrare conform ISO 21501-4 prin folosirea de particule PSL cu trasabilitate NIST, DMA si numarator de particule cu condensatie
  Mod numarareAutomat, manual, beep, concentratie, cumulativ/diferential, in timp real cu software LMS
  Stocare date3,000 masuratori, buffer rotativ, particule si date ambientale, locatie si timp
  Moduri comunicareUSB, Ethernet, RS-485, USB flash drive
  Software compatibilLMS Express, LMS Express RT, LMS Pharma, LMS Pro
  Ecran Touch Screen5.7 inci (14.47 cm), ecran touch screen color TFT
  Intrare analoga 4-20mAIntrari pt pana la 4 senzori ambientali, temperatura, umiditate relativa, viteza curenti de aer, diferenta presiune
  ImprimantaDisponibil cu sau fara imprimanta termica incorporata
  RapoarteFS-209, ISO 14644-1:2015, ISO 14644-1:1999, EU GMP Annex 1
  CarcasaOtel inoxidabil
  AlarmeAlarma ajustabila integrata si conector extern pt alarma; alarmeaza la masuratori, acumulator descarcat si defectiune sensor
  EvacuareFiltrare interna la 100% @ 0.1 μm, optional filtrare HEPA pentru sistemul de evacuare
  Sursa vacuumPompa interna, control automat al debitului
  Alimentare100-240 VAC, 50-60 Hz, sursa alimentare externa AC/DC
  BaterieOptional – acumulator Li-Ion reincarcabil si detasabil
  Timp incarcareReincarcare normala – timp 7.5 ore
  Dimensiuni14.65“ (l) x 8.0” (w) x 10.4” (h), [37 x 20 x 26 cm]
  GreutateCu acumulator: 23.35 lbs (10.6 kg), fara acumulator 20.25 lbs (9.19 kg)
  LimbaEngleza(U.S.), Franceza, Germana, Spaniola, Italiana, Rusa, Japoneza, Coreeana, Chineza
  Conditii ambientale50°F to 104°F (10°C to 40°C) / 20% to 95% non-condensing
  Stocare14°F to 122°F (-10°C to 50°C) / Up to 98% non condensing

   

  Inclus

  CD cu manual de utilizare, sonda isokinetica cu trepied si tubulatura de prelevare, filtru de purjare, cablu alimentare, software LMS Express, imprimanta si hartie termica.

  Optional

  Manual de utilizare in format print, adaptor retea, adaptor retea wireless, accumulator intern reincarcabil, geanta de transport cu roti, carucior pt camera curate, sonda temperature/umiditate, sonda viteza curenti de aer, sonda diferenta presiune, sonda scanare filtre, adaptor presiune mare, manifold 32 de porturi, software LMS Express RT, software LMS Pharma, software LMS Pro, documentatie validare.

  Recenzii

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  Fisa tehnica Numarator de particule Solair 1100LD

  Download