Purificator de aer Filtr Revolution

Purificator de aer Filtr Revolution

Suntem aici prin WhatsApp!

Purificatorul de aer Filtr Revolution a fost creat special pentru asigurarea unui mediu steril in zone in care acest lucru este crucial cum ar fi camere curate, camere de izolare sau saloane de spitale. Cu ajutorul tehnologiei HEPA, Revolution elimina 99.5% din particule, precum spori de mucegai, bacterii si virusuri. Avand posibilitate de filtrare de pana la 0.01 microni puteti fi siguri ca sunteti protejati de contaminantii nocivi din aer. Eficienta totala a sistemului este mai mare de 99.995% masurat cu particule de 0.3µm. Fiecare unitate vine insotita de un certificat de testare.

SKU: Purificator de aer Filtr Revolution Categorii: , Etichetă:

Descriere

Purificator de aer Filtr Revolution  Purificatorul de aer Filtr Revolution a fost creat special pentru asigurarea unui mediu steril in zone in care acest lucru este crucial cum ar fi camere curate, camere de izolare sau saloane de spitale. Cu ajutorul tehnologiei HEPA, Revolution elimina 99.5% din particule, precum spori de mucegai, bacterii si virusuri. Avand posibilitate de filtrare de pana la 0.01 microni puteti fi siguri ca sunteti protejati de contaminantii nocivi din aer. Eficienta totala a sistemului este mai mare de 99.995% masurat cu particule de 0.3µm. Fiecare unitate vine insotita de un certificat de testare.

  Curatati camera de recuperare, salonul de tratament si camera de izolare folosind tehnica de filtrare a camerei curate. Aduagati mai mult aer filtrat HEPA la aceste incaperi pentru a reduce nivelul particulelor. Nu este necesara reconstructia sau modificarea sistemelor de manipulare a aerului. Un nivel redus de particule in incaperile dumneavoastra inseamna un risc mai mic de infectie.

  C A R A C T E R I S T I C I

  • Purificarea aerului de grad comercial
  • Inlatura bacterii, virusuri si microbi
  • Filtru carbon 5 lbs (2.26 kg)
  • Inlatura COV-uri (compusi organici volatili) nocive din aer
  • Filtrare HEPA grad de camera curata de pana la 0.01 microni
  • Intrarea sau iesirea aerului presurizeaza o incapere negativ sau pozitiv
  • Senzorii echipamentului furnizeaza in timp real date despre mediu pentru fractia PM 2.5, COV, temperatura si umiditate.

  Trusa de baza include filtru HEPA, filtru carbon activat, pre-filtru, senzori incorporate  (PM 2.5, COV, temperatura, umiditate), aplicatie iPhone sau Android, 4 roti transport, cablu alimentare iar optional se mai pot achizitiona suport montare pe perete, suport montare tavan, adaptor tubulatura intrare 10”, adaptor tubulatura iesire 10”.

  Recenzii

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  Purificator de aer Filtr Revolution

  Download