Detector de gaze – Xbright

Detector de gaze – Xbright

Xgard Bright este o platforma versatila oferind posibilitatea detectiei si monitorizarii gazelor explozive a celor toxice si a oxigenului oferind in acelasi timp usurinta in operare si costuri reduse de instalare.

Descriere

Detector de gaze – Xbright  Implementarea sistemului adresabil cu 4 fire, reduce drastic necesarul de cabluri micsorand costurile de instalare. Afisorul mare, OLED, permite operatorului sa utilizeze cu usurinta detectorul Xgard Bright, pe durata instalarii, calibrarii si mentenantei de rutina, fara a fi necesar sa deschida detectorul.

  Reduce timpul petrecut de operatori in zone cu potential hazrd:
  Noi la Crowcon suntem constienti de provocarile si riscurile la care este supus un operator care intra intr-o zona de lucru clasificata ca zona cu hazard. In acest caz sunt necesare permise de lucru, iar operatorul trebuie instruit in mod special, trebuie sa poarte echipament specific si sa respecte proceduri stricte. Acest lucru consuma resurse si in ultima instanta duce la caresterea costurilor de operare.
  Xgard Bright a fost proiectat avand in vedere aceste lucruri, transformand operatiile de mentenanta si calibrare in operatii de rutina, simple si rapide, reducand la maxim timpul petrecut de operatori in zonele cu hazard.
  Calibrare non-invaziva Calibrarea de zero si calibrarea cu gaz etalon (plus setari, teste si reglaje) se realizeaza prin intermediul afisorului si a unei baghete magnetice, fara a fi necesara deschiderea
  carcasei detectorului, economisind in acest fel timp si eliminand necesitatea unui permis de lucru.
  Afisor OLED Afisorul OLED, foarte luminos, indica foarte clar valoarea gazului masurat, unitatea de masura oferind in acelasi timp meniuri comprehensive pentru setari si diagnoza. In conditii
  de lumina scazuta, cum ar fi incaperi neluminate, afisorul OLED ofera un contrast foarte mare, contrast care nu poate fi atins cu afisoarele clasice LCD.
  Micsorarea costurilor de instalare si mentenanta
  Comunicatie adresabila Detectoarele Xgard Bright pot fi conectate la o retea adresabila, prin utilizarea RS-485 Modbus. Aceasta optiune reduce substantial costurile cu cablul de comunicare si implicit pe cale de instalare, marind flexibilitatea si functionalitatea unui sistem mare.

  Recenzii

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  Detector de gaze - Xbright RO

  Download

  Xgard-Bright-ATEX-Cert EN

  Download

  Xgard-Bright-Data-Sheet-round-2 EN

  Download

  Xgard-Bright-IECEx_Cert EN

  Download