Dispozitive de semnalizare Appello

Dispozitive de semnalizare Appello

Suntem aici prin WhatsApp!
Dispozitive de semnalizare acustica cu posibilitatea de transmitere, pe linga semnalul acustic de alarma de mesaje preinregistrate.

Descriere

Dispozitive de semnalizare Appello  Dispozitive de semnalizare acustica cu posibilitatea de transmitere, pe linga semnalul acustic de alarma de mesaje preinregistrate.

  A105NAX Appello X este următoarea generație de sunete de alarmă înregistrabile de utilizator capabile să stocheze până la 2 minute de conținut.
  D105AX Appello X este următoarea generație de sunete de alarmă înregistrabile de utilizator capabile să stocheze până la 2 minute de conținut. D105AX înregistrează, stochează și redă cu o claritate de neegalat, mesaje vocale definite de utilizator, muzică sau sunete stocate direct în memoria non-volatilă.
  MV121 Appello X este următoarea generație de sunete de alarmă înregistrabile de utilizator capabile să stocheze până la 2 minute de conținut.
  AL105NAXX Appello X este următoarea generație de sunete de alarmă înregistrabile de utilizator, capabile să stocheze până la 2 minute de conținut, combinate cu un stroboscop Xenon. AL105NAXX înregistrează, stochează și redă cu o claritate de neegalat, mesaje vocale definite de utilizator, muzică sau sunete stocate direct în memoria non-volatilă.
  AL105NAXH Appello X este următoarea generație de sunete de alarmă care pot fi înregistrate de utilizator, capabile să stocheze până la 2 minute de conținut, combinate cu o ieșire L.E.D. far. AL105NAXH înregistrează, stochează și redă cu o claritate de neegalat, mesaje vocale definite de utilizator, muzică sau sunete stocate direct în memoria non-volatilă.
  DL105AXH Appello X este următoarea generație de sunete de alarmă care pot fi înregistrate de utilizator, capabile să stocheze până la 2 minute de conținut, combinate cu o ieșire L.E.D. far. DL105AXH înregistrează, stochează și redă cu o claritate de neegalat, mesaje vocale definite de utilizator, muzică sau sunete stocate direct în memoria non-volatilă.
  AL121AXX Appello X este următoarea generație de sunete de alarmă înregistrabile de utilizator, capabile să stocheze până la 2 minute de conținut, combinate cu un stroboscop Xenon. AL121AXX înregistrează, stochează și redă cu o claritate de neegalat, mesaje vocale definite de utilizator, muzică sau sunete stocate direct în memoria non-volatilă fără conversie analogică la digitală intermediară.
  AL121AXH Appello X este următoarea generație de sunete de alarmă care pot fi înregistrate de utilizator, capabile să stocheze până la 2 minute de conținut, combinate cu o ieșire L.E.D. far. AL121AXH înregistrează, stochează și redă cu o claritate de neegalat, mesaje vocale definite de utilizator, muzică sau sunete stocate direct în memoria non-volatilă fără conversie analogică la digitală intermediară.

  Recenzii

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.