Detector stationar pentru gaze explo model IREX

Detector stationar pentru gaze explo model IREX

Suntem aici prin WhatsApp!
IREX este un detector IR care produce un semnal in mV, similar cu cel produs de detectorii cu senzor terocatalitic (in punte Wheatston).

Acesti detectori inlocuiesc cu succes capetele de detectie vechi, cu senzor termocatalitic. In acest fel, un detector vechi, poate fi transformat intr-un detector modern, IR, performant si cei mai important, sigur in exploatare, utilizind vechile cabluri, cutii de jonctiune si centrala de detectie.

Permite upgradarea vechilor sisteme de detectie cu minimum de efort si cheltuieli.

Descriere

Detector stationar pentru gaze explo model IREX  DETECTORI DE GAZ FIXI CRWCON IREX

  Crowcon IREX | ATEX Zona 1 și Zona 2 Zone periculoase și atmosfere explozive Obsolete

  Acest produs de detectare a gazelor a devenit acum mai bun ca si  Crowcon – vizualizați gama completă de detectoare de gaz disponibile. Produsele sugerate sunt Crowcon IRmax și Crowcon Xgard IQ

  Detectorul de gaz fix Crowcon IREX este un detector de gaze inflamabile în infraroșu (IR) care este conceput special pentru a înlocui detectorii de gaze inflamabile de tip pelistor (margele catalitică).

  Conceptul IREX permite îmbunătățirea tehnologiei detectorului de gaz IR cu lungime de undă dublă, fără a suporta costuri semnificative asociate cu înlocuirea sistemului de control și reinstalare.

  Detectorul de gaz fix IREX consumă mai puțin de 1W putere asigurând compatibilitatea cu o gamă largă de sisteme de control și sunt fiabile cu timpi de răspuns T90 mai mici de 4 secunde, oferind o indicație rapidă a pericolelor de hidrocarburi.

  Detectorul de gaz fix IREX este, de asemenea, rezistent la apă și praf la IP66. Crowcon IREX este un detector certificat Flameproof (Exd) potrivit pentru utilizare în zonele periculoase ATEX Zona 1 sau Zona 2.

  Dacă aveți nevoie de asistență tehnică suplimentară și sfaturi privind specificațiile cu privire la detectorul de gaz IREX fabricat de Crowcon, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

  Tehnologia IR – Crowcon IREX folosește tehnologia IR în loc de senzori de gaz pelistor care necesită mai puțină întreținere, nu necesită oxigen, sunt mai puțin susceptibili să se ardă și nu trebuie să fie acționați în spatele unui sinter (antifoc)

  Consum redus de energie – IREX consumă mai puțin de 1W de energie

  Fiabilitate – Testat independent pentru fiabilitate și performanță în condiții dure offshore de către Micropack Engineering Ltd și aprobat conform EN60079-29-1

  Întreținere – Nu se fac ajustări la detector, toate sunt efectuate la panoul de control, iar testele pot fi aplicate de la distanță printr-un tub pe capacul standard pentru vreme

  Recenzii

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  Detector stationar pentru gaze explo model IREX

  Download