Aparat Monitorizare Microclimat Hd32

Aparat Monitorizare Microclimat Hd32

Suntem aici prin WhatsApp!

Seria de aparate HD 32 de la DeltaOHM sunt ideale pentru masurarea si monitorizarea stresului termic si a indicelui WBGT de la locul de munca. La aparatul de baza (data logger) se pot monta pana la 8 senzori. Instrumentrul vine cu programe de baza specifice unor aplicatii cum ar fi – Analiza microclimatului; Analiza gradului de disconfort; Cantitati fizice.

Jurnal de date microclimat, instrument multifuncțional. Măsurarea PMV și PPD conform ISO7726, ISO7730, ISO 7243, ISO 7933, ISO11079 și ISO 8996.

 

Descriere

Aparat Monitorizare Microclimat Hd32  HD32.1 Thermal Microclimate este un instrument multifuncțional de înregistrare a datelor pentru măsurarea microclimatului în medii moderate, calde, calde severe, reci și măsurarea cantităților fizice. Este prevăzut cu 8 intrări pentru sonde echipate cu modul SICRAM și un afișaj grafic retroiluminat. A fost conceput pentru analiza microclimatului la locul de muncă; instrumentul este utilizat pentru a detecta parametrii necesari pentru a stabili dacă un anumit spațiu de lucru este potrivit pentru a efectua anumite activități.

  Instrumentul poate gestiona trei programe de operare care pot fi încărcate de utilizator, în funcție de programul de măsurători și de cantitățile detectate.

  Programele de operare sunt:

  prog.A – Analiza microclimatului: acest program poate detecta simultan: temperatura termometrului globului – temperatura bulbului de aerisire naturală – temperatura mediului – presiunea atmosferică – umiditatea relativă – viteza vântului. De asemenea, poate afișa intensitatea turbulenței locale Tu, pentru calculul DR (Draft Rating), indicele WBGT (Wet Bulb Glob Temperature) cu sau fără radiații solare, indicele WCI (Wind Chill Index) și temperatura medie a radiației tr.
  prog.B – Analiza disconfortului: acest program poate detecta simultan: temperatura aerului la înălțimea capului (1,7 m pentru o persoană în picioare; 1,1 m pentru o persoană așezată) – temperatura aerului la înălțimea abdomenului (1,1 m pentru o persoană în picioare; 0,6 m pentru o persoană așezată) – Temperatura aerului la înălțimea gleznei (0,1 m) – Temperatura la nivelul podelei – Temperatura radiometrului net – Radiația netă – Temperatura de asimetrie radiantă. Acest program este, de asemenea, utilizat pentru a calcula indicii de disconfort local din cauza gradienților de temperatură verticală sau a temperaturii radiante de asimetrie.
  prog. C – Cantități fizice: acest program poate detecta simultan: Temperatură – Umiditate relativă – Iluminare, luminanță, PAR, iradiere – Viteza vântului – Concentrație de monoxid de carbon CO – Concentrație de dioxid de carbon CO2. Folosind programul de operare C, HD32.1 poate gestiona simultan până la șase sonde diferite completate cu modul SICRAM: una sau două sonde de lumină și o sondă pentru fiecare dintre celelalte mărimi fizice

   

  Accesorii:

  9CPRS232 – Extension cable for RS232

  9CPRS232 – Cablu prelungitor pentru RS232

  CP22 – USB cable for PC connection

  CP22 – Cablu USB pentru conexiune PC

  BAG32 – Carrying case for HD32.1

  BAG32 – Geantă de transport pentru HD32.1

  SWD10 – Stabilized power supply

  SWD10 – Alimentare stabilizată

  VTRAP32 – Tripod

  VTRAP32 – Trepied

  AM32 – Two clamps shaft

  AM32 – Arbore cu două cleme

  AQC – Distilled water

  AQC – Apă distilată

  Fise tehnice & Manual:

       

  Recenzii

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  Aparat Monitorizare Microclimat Hd32

  Download