Debitmetru digital Flow Detective

Debitmetru digital Flow Detective

Flow Detective este ultima generație de debitmetru digital pentru calibrarea precisă a pompelor de eșantionare personale și a altor dispozitive echivalente.

SKU: Debitmetru digital Flow Detective Categorii: , Etichetă:

Descriere

Debitmetru digital Flow Detective  Flow Detective este ultima generație de debitmetru digital pentru calibrarea precisă a pompelor de eșantionare personale și a altor dispozitive echivalente.
  Detectivul de flux este mic și robust, fără piese în mișcare și cu bateria Li-ion incorporată, unitatea va funcționa 70 de ore între încărcări.
  Detectivul de debit are două modele separate, modelul standard este un debitmetru pentru pompe de eșantionare a aerului cu debit mediu (0,5 – 5L / min). Aceasta poate fi utilizată pentru calibrarea pompelor, notând corespunzător valorile de pe afișaj. Modelul Plus are conectivitate Bluetooth la aplicația Airwave. După calibrare, aplicația va permite trimiterea datelor de calibrare prin e-mail pentru păstrarea ușoară a înregistrărilor. Atunci când este utilizat pentru calibrarea pompei Apex2, aceasta are avantajul suplimentar că Airwave va controla atât Apex2 cât și Flow Detective și se va calibra automat la debitele selectate, făcând calibrarea foarte rapidă.

  Recenzii

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  Manual de utilizare FlowDetective - Engleza

  Download

  Prospect tehnic Flow Detective RO

  Download