Microdust PRO CEL-712

Microdust PRO CEL-712

Suntem aici prin WhatsApp!

Microdust Pro CEL-712 este un aparat pentru monitorizare pulberi in timp real. Este cel mai versatil instrument disponibil astãzi, cu posibilitatea de mãsurare a concentraţiilor de praf de la 1 mg/m³ la 250 g/m³. Mai mult, el este singurul monitor în timp real de pe piaţã cu sondã de mãsurare detaşabilã, capabil sã prezinte grafic, în timp real, variaţiile concentraţiilor de praf, nemaifiind necesarã aşteptarea rezultatelor analizelor de pe computer.Aparatul pentru monitorizare pulberi Microdust Pro CEL-712 are o gamã largã de accesorii ce include adaptorul gravimetric şi respirabil pentru mãsurarea în timp real a pulberilor totale, respirabile, PM2,5 şi PM10.

Descriere

Microdust PRO CEL-712  Microdust Pro CEL-712 este un aparat pentru monitorizare pulberi in timp real. Este cel mai versatil instrument disponibil astãzi, cu posibilitatea de mãsurare a concentraţiilor de praf de la 1 mg/m³ la 250 g/m³. Mai mult, el este singurul monitor în timp real de pe piaţã cu sondã de mãsurare detaşabilã, capabil sã prezinte grafic, în timp real, variaţiile concentraţiilor de praf, nemaifiind necesarã aşteptarea rezultatelor analizelor de pe computer.Aparatul pentru monitorizare pulberi Microdust Pro CEL-712 are o gamã largã de accesorii ce include adaptorul gravimetric şi respirabil pentru mãsurarea în timp real a pulberilor totale, respirabile, PM2,5 şi PM10.

  Domeniul larg de mãsurã, afişajul alfanumeric sau grafic în timp real, cele patru calibrãri ce pot fi definite de utilizator pentru diferite tipuri de praf, modul simplu de operare, greutatea redusã, fac acest monitor pentru praf soluţia idealã pentru supravegherea nivelului de pulberi la locul de muncã sau în diferite medii industriale.

  Specificatii tehnice:
  Domeniul de masura0,001 – 250 000 mg/mc
  Stabilitate de zero<2µg/mc
  Baterii3xAA
  Interval de inregistrare1s – 60 min
  Rezolutie0.001mg/mc
  Temperatura de operare0 – 55°C
  Greutate<600g
  Dimensiuni aparat172x72x33mm
  Dimensiuni sonda110x427x325mm
  Memorie interna86 000 puncte de date
  Software prelucrare dateCasella Insight

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Recenzii

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  Microdust PRO CEL-712

  Download

  Prospectul tehnic al aparatului de monitorizare pulberi CEL-712 de la Casella.

  Manual de utilizare

  Download

  Manual de utilizare pentru aparatul de pulberi CEL-712