Microdust PRO CEL-712

Microdust PRO CEL-712

Suntem aici prin WhatsApp!

Microdust Pro CEL-712 este un aparat pentru monitorizare pulberi in timp real. Este cel mai versatil instrument disponibil astãzi, cu posibilitatea de mãsurare a concentraţiilor de praf de la 1 mg/m³ la 250 g/m³. Mai mult, el este singurul monitor în timp real de pe piaţã cu sondã de mãsurare detaşabilã, capabil sã prezinte grafic, în timp real, variaţiile concentraţiilor de praf, nemaifiind necesarã aşteptarea rezultatelor analizelor de pe computer.Aparatul pentru monitorizare pulberi Microdust Pro CEL-712 are o gamã largã de accesorii ce include adaptorul gravimetric şi respirabil pentru mãsurarea în timp real a pulberilor totale, respirabile, PM2,5 şi PM10.

Descriere

Microdust PRO CEL-712  Aparatul de monitorizare pulberi CEL-712 de la Casella este un instrument portabil și performant care vă permite să măsurați concentrația de particule din aer în timp real. Acesta este ideal pentru a evalua nivelul de expunere la praf, polen, fum și alte poluante care pot afecta sănătatea și productivitatea angajaților sau a mediului.

  Aparatul de monitorizare pulberi CEL-712 de la Casella folosește principiul dispersiei luminii pentru a face măsurători precise și repetabile, cu un domeniu larg de 0,001 – 250 000 mg/m3. Acesta are o sondă de măsurare detașabilă, care vă permite să accesați zone greu accesibile sau să faceți măsurători fixe sau mobile. Aparatul are și un afișaj grafic în culori, care vă arată variațiile concentrației de praf în timp real, fără a fi nevoie să așteptați rezultatele analizelor de pe computer.

  Aparatul de monitorizare pulberi CEL-712 de la Casella are o memorie internă care poate stoca până la 86 000 de puncte de date, pe care le puteți descărca și prelucra cu ajutorul software-ului Casella INSIGHT. Acesta vă oferă posibilitatea să vizualizați graficele, să generați rapoarte și să faceți alte operații utile. Aparatul are și un meniu de operare în mai multe limbi, care vă facilitează utilizarea lui.

  Aparatul de monitorizare pulberi CEL-712 de la Casella este compatibil cu o gamă largă de accesorii, care vă permit să măsurați diferite tipuri de pulberi, cum ar fi cele totale, respirabile, PM2,5 sau PM10. Acesta are și un adaptor gravimetric și respirabil, care vă permite să faceți măsurători în timp real ale greutății și dimensiunii particulelor.

  Aparatul de monitorizare pulberi CEL-712 de la Casella este un instrument robust și fiabil, care vă asigură o monitorizare eficientă și sigură a calității aerului în diverse domenii industriale sau ambientale. Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre acest produs, vă invităm să accesați link-urile următoare: Microdust PRO CEL-712 – IncotechManual de utilizareCEL-712 Microdust PRO.

  Specificatii tehnice:
  Domeniul de masura0,001 – 250 000 mg/mc
  Stabilitate de zero<2µg/mc
  Baterii3xAA
  Interval de inregistrare1s – 60 min
  Rezolutie0.001mg/mc
  Temperatura de operare0 – 55°C
  Greutate<600g
  Dimensiuni aparat172x72x33mm
  Dimensiuni sonda110x427x325mm
  Memorie interna86 000 puncte de date
  Software prelucrare dateCasella Insight

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Recenzii

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  Microdust PRO CEL-712

  Download

  Prospectul tehnic al aparatului de monitorizare pulberi CEL-712 de la Casella.

  Manual de utilizare

  Download

  Manual de utilizare pentru aparatul de pulberi CEL-712