Pompa de recoltare cu debit mare Vortex 3

Pompa de recoltare probe aer cu debit marit model Vortex3 de la Casella are un de bit reglabit de la 5 la 12 litri pe minut si un acumulator ce poate mentine instrumentul functional timp de 2,5 la debit maxim si filtru de 25mm (0.8um porozitate). Ideala pentru monitorizarea locurilor de munca sau de mediu, prelevari pentru verificarea nivelului de azbest, monitorizari continue ale unor siteuri de constructii.

Descriere  Pompa de recoltare probe aer cu debit marit model Vortex3 intregeste gama de sisteme de recoltare aer si monitorizare nivel de pulberi furnizata de Casella CEL. Avand un debit ce poate ajunge pana la 12 litri pe minut, pompa Vortex 3 este ideala pentru prelevarea sondelor de aer de mediu si de la locul de munca. Fiind creata special pentru monitorizarea azbestului in site-urile de constructii, pompa de recoltare probe aer Vortex3 are un design compact si neted care o face usor de curatat si intretinut.

  Folosind acelasi tip de conexiune rapida prin Bluetooth ca si restul pompelor produse de Casella CEL, Vortex3 PRO poate fi conectata la dispozitive mobile cu ajutorul aplicatiei Airwave. Astfel, puteti porni si opri pompa de la distanta, fara a fi necesar sa interactionati cu ea si evitand astfel intrarea intr-un mediu potential periculos. De asemenea, cu ajutorul aplicatiei Airwave, puteti trimite rapoartele de prelevare direct pe e-mail, atasat si locatia la care s-a facut masuratoarea si alte note pe care le considerati necesare.

  Pompa de recoltare Vortex3 are un debit reglabil intre 5 si 12 litri pe minut si un acumulator care mentine pompa functionala timp de 2,5 ore la debit maxim cu filtru de 25mm (0.8um porozitate), performante nemaiintalnite la un instrument atat de compact. Pompa Vortex 3 este livrata cu un furtun de recoltare de 1.8 metri, certificat de calibrare de la producator, tija de ancorare furtun de recoltare dar poate fi completata cu debitmetru de calibrare (1-20 litri pe minut), filtre GFA sau cabluri de conectare la priza pentru monitorizare continua.

  Recenzii

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  Prospect tehnic pompa cu debit mare Vortex3

  Download

  Prospectul tehnic al pompei de recoltare probe aer cu debit mare model Vortex3 de la Casella.

  Manual de utilizare in limba Engleza Vortex 3

  Download

  Manualul de utilizare in limba Engleza a pompei de recoltare probe aer cu debit marit model Vortex 3 de la Casella