Pompa de recoltare cu debit mare Vortex 3

Descoperă Pompa de Recoltare Probe Aer Vortex3 de la Casella – Performanță și Fiabilitate

Pompa de recoltare probe aer Vortex3, cu debit reglabil între 5 și 12 litri pe minut, reprezintă alegerea ideală pentru monitorizarea eficientă a calității aerului. Echipată cu un acumulator ce asigură funcționarea timp de 2,5 ore la debit maxim și un filtru de 25mm (0.8um porozitate), acest instrument este perfect adaptat pentru prelevarea sondelor de aer atât în medii de lucru, cât și în mediul înconjurator.

Ideală pentru monitorizarea locurilor de muncă sau a mediului înconjurător, pompa Vortex3 este partenerul perfect pentru prelevari ce vizează verificarea nivelului de azbest sau pentru monitorizări continue ale șantierelor de construcții. Fiabilă, ușor de utilizat și adaptabilă la diversele nevoi, această pompă este esențială pentru asigurarea unei calități a aerului optimă în diversele contexte industriale și de mediu.

Alege Pompa de Recoltare Probe Aer Vortex3 pentru o monitorizare precisă și eficientă a aerului din jurul tău!

Descriere  Pompa de recoltare probe aer Vortex3: O soluție inovatoare pentru monitorizarea aerului

  Pompa de recoltare probe aer Vortex3 reprezintă alegerea ideală pentru cei ce caută performanță și fiabilitate în monitorizarea calității aerului. Produsă de Casella CEL, această pompă completează perfect gama de sisteme de recoltare aer și monitorizare nivel de pulberi, oferind o serie de caracteristici avantajoase.

  Cu un debit impresionant ce poate atinge 12 litri pe minut, pompa Vortex3 este concepută pentru prelevarea eficientă a sondelor de aer atât din mediul înconjurător, cât și de la locul de muncă. Designul compact și neted al acesteia facilitează curățarea și întreținerea, făcându-l ideal pentru diverse aplicații, inclusiv monitorizarea azbestului în site-urile de construcții.

  Un aspect remarcabil al pompei Vortex3 este compatibilitatea sa cu aplicația Airwave, care utilizează o conexiune rapidă prin Bluetooth. Această funcționalitate permite controlul la distanță al pompei, eliminând necesitatea unei interacțiuni directe și reducând riscul de expunere la medii periculoase. Prin intermediul aplicației Airwave, utilizatorii pot iniția și opri pompa de la distanță, trimite rapoarte de prelevare direct pe e-mail și include informații suplimentare despre locație și observații relevante.

  Performanțele remarcabile ale pompei Vortex3 sunt susținute de un debit reglabil între 5 și 12 litri pe minut și un acumulator ce asigură funcționarea continuă timp de 2,5 ore la debit maxim. În plus, echipamentul este livrat cu un furtun de recoltare certificat de calibrare de la producător și poate fi completat cu diverse accesorii suplimentare, precum debitmetru de calibrare, filtre GFA și cabluri de conectare la priză pentru monitorizare continuă.

  În concluzie, pompa de recoltare probe aer Vortex3 reprezintă o alegere de încredere pentru cei ce caută un instrument eficient și ușor de utilizat în monitorizarea calității aerului. Fiind echipată cu tehnologie de ultimă generație și oferind performanțe de top, această pompă este indispensabilă în domenii precum protecția mediului și sănătatea ocupatională.

  Recenzii

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  Prospect tehnic pompa cu debit mare Vortex3

  Download

  Prospectul tehnic al pompei de recoltare probe aer cu debit mare model Vortex3 de la Casella.

  Manual de utilizare in limba Engleza Vortex 3

  Download

  Manualul de utilizare in limba Engleza a pompei de recoltare probe aer cu debit marit model Vortex 3 de la Casella