Pompa recoltare probe aer TUFF IS/M1 – Service

Pompa recoltare probe aer TUFF IS/M1 – Service

Suntem aici prin WhatsApp!

Gama de pompe de recoltare probe aer personale TUFF oferã utilizatorului un aparat îmbrãcat în cauciuc, extrem de robust, creat special pentru monitorizarea mediilor foarte ostile. Cu o gamã ce oferã un flux variat, de la 5 ml/min* la 4,5 l/min, pompa TUFF este idealã pentru o gamã largã de aplicaţii la locul de muncã, acestea variind de la simpla prelevare a plumbului sau azbestului pânã la monitorizãrile de igienã a muncii specializate pe praf, fum şi a diverşilor vapori din industrie. Pompele TUFF sunt disponibile fie cu un debit maxim de 3 l/min, fie cu unul de 4,5 l/min. Modelele Standard, IS, Plus şi PRO oferã diferite standarde de funcţionabilitate şi programabilitate. Pompa TUFF încorporeazã un mecanism cu o diafragmã dublã activã, doveditã a fi foarte eficientã, cu un control digital precis. Acest lucru oferã utilizatorului un control excelent şi în timp real asupra debitului şi o stabilitate foarte bunã pentru o gamã largã a opţiunilor de prelevare.

Descriere

Pompa recoltare probe aer TUFF IS/M1 – Service  Gama de pompe de recoltare probe aer personale TUFF oferã utilizatorului un aparat îmbrãcat în cauciuc, extrem de robust, creat special pentru monitorizarea mediilor foarte ostile. Cu o gamã ce oferã un flux variat, de la 5 ml/min* la 4,5 l/min, pompa TUFF este idealã pentru o gamã largã de aplicaţii la locul de muncã, acestea variind de la simpla prelevare a plumbului sau azbestului pânã la monitorizãrile de igienã a muncii specializate pe praf, fum şi a diverşilor vapori din industrie. Pompele TUFF sunt disponibile fie cu un debit maxim de 3 l/min, fie cu unul de 4,5 l/min. Modelele Standard, IS, Plus şi PRO oferã diferite standarde de funcţionabilitate şi programabilitate. Pompa TUFF încorporeazã un mecanism cu o diafragmã dublã activã, doveditã a fi foarte eficientã, cu un control digital precis. Acest lucru oferã utilizatorului un control excelent şi în timp real asupra debitului şi o stabilitate foarte bunã pentru o gamã largã a opţiunilor de prelevare.

  Modelul cu Siguranţã intrinsecã (IS)
  Modelele IS sunt folosite în zone de hazard unde pot fi prezente în aer gaze sau prafuri inflamabile. În astfel de situaţii trebuiesc folosite modelele cu siguranţã intrinsecã. Sunt valabile şi modele adiţionale care respectã cerinţele stricte de minerit fiind singurul model de pompã care are certificare M1.

  Aceste pompe de recoltare au fost scoase din fabricatie fiind inlocuite cu succes de noua gama Apex2, dar putem oferi in continuare service si piese de schimb.

  Recenzii

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  Pompa recoltare probe aer TUFF IS/M1 – Service en

  Download