Inca din 1993, cand a fost infiintata, firma INCOTECH SRL a oferit o calitate superioara, atat prin aparatele furnizate cat si prin serviciile de intretinere si mentenanta. Personalul nostru este instruit de producatorii echipamentelor furnizate si poate solutiona orice problema intr-un timp foarte scurt. INCOTECH dispune de o serie de aparate specializate, necesare verificarii si calibrarii detectoarelor de gaze, aparatelor pentru monitorizarea pulberilor in aer, pompelor de prelevare personale si a celorlalte echipamente de detectie si monitorizare vandute. Service-ul este asigurat atat in timpul perioadei de garantie, cat si dupa expirarea ei. Producatorii ofera piese de schimb pe o perioada de cel putin 5 ani după scoaterea din fabricatie a produsului respectiv. Perioada de garantie difera in functie de produs si este cuprinsa intre 12 si 24 luni, dar poate fi extinsa contra cost, la anumite produse.

Pe langa verificarea periodica, INCOTECH poate asigura calibrarea aparatelor, inlocuirea si montarea senzorilor, pieselor de schimb, efectuarea eventualelor upgrade-uri solicitate, punerea in functiune a aparatelor si instruirea personalului, efectuarea calificarilor de instalare si operationale (IQ/OQ), mai ales in cazul unor aparate mai complexe cum ar fi numaratoarele de particule.

Daca aveti intrebari legate de operarea aparatelor sau probleme de ordin tehnic, va rugam sa ne contactati telefonic la numărul 021 336 52 68.