E2S este cel mai mare producător independent de dispozitive de semnalizare din lume.
Compania noastră este specializata în proiectarea, dezvoltarea și fabricarea semnalelor sonore și vizuale de înaltă performanță pentru locații comerciale, industriale, marine și periculoase, cu o experiență de peste 27 de ani.
Sediul central și operațiunile de producție fiind situate în Londra, Marea Britanie, cu facilități extinse pentru proiectare, fabricație, asigurarea calității, testare și expediere, împreună cu un centru de servicii pentru clienți care deservește piețele globale.
E2s deține un hub de distribuție global și o divizie de vânzări in Romania prin Incotech, ce deservește clienții din principalele tari balcanice, cărora le asigura servicii de vânzare, asistenta, monitorizare si service.

Informații suplimentare
Barierele Zener sunt mult mai simple decât interfețele de izolare și tind să fie mai flexibile în aplicare. În general, barierele Zener pot fi utilizate în diferite circuite. Interfețele de izolare tind să fie proiectate pentru o anumită aplicație și sunt limitate în modul în care sunt utilizate.
Interfețele de izolare (cunoscute și sub numele de izolatoare galvanice) nu necesită același grad de integritate pe Pământ ca interfețele de barieră Zener. Cu toate acestea, pentru a evita riscul de încărcare a cablurilor către potențiale necontrolate și astfel de achiziționare a energiei capacitive stocate care poate fi incendiară, ar trebui prevăzută o cale de descărcare către Pământ. Acest lucru ar fi de obicei între 200kΩ și 1MΩ și nu este considerat a fi legat la pământ în ceea ce privește bucla de instrumentare.
Produsele cu siguranță intrinsecă vor fi proiectate pentru zona 0 (gaz) și zona 20 (praf) și, prin urmare, pot fi utilizate și în zonele 1, 2, 21 și 22. În general, acestea folosesc carcase standard „industriale”, iar protecția provine de la componentele electronice special concepute pentru a limita cantitatea de energie pentru a preveni o explozie. Împreună cu o barieră Zener sau un izolator galvanic, oferă o soluție foarte sigură, care este ușor de instalat, dar cantitatea limitată de energie înseamnă că dispozitivele IS vor avea performanțe mai mici decât aceleași dispozitive instalate într-o zonă sigură. De obicei, sirenele vor avea o ieșire cuprinsă între 90dB și 105 dB @ 1m, iar balizele vor folosi lumini de avertizare cu LED-uri de putere redusă, mai degrabă decât stroboscopuri ultra-strălucitoare de xenon. Această limitare înseamnă că, deși pot fi utilizate în aer liber într-o instalație, ieșirile de sunet nu sunt suficient de puternice pentru a fi audibile deasupra zgomotului de fond. În consecință, produsele IS sunt, de obicei, cel mai bine instalate în interior în spații de depozitare, instalații farmaceutice și camere de control și sisteme de alarmă de incendiu interioare care acoperă zonele periculoase.
Produsele rezistente la explozie utilizează echipamente electronice standard, dar sunt adăpostite în carcase robuste concepute pentru a conține orice potențială explozie care ar putea apărea în interior. Aceasta înseamnă că sunt mai grele și mai dificil de instalat decât echivalentele IS, dar pot avea ieșiri semnificativ mai mari. De exemplu, sunetele de alarmă pot fi de până la 120dB @ 1m, iar balizele pot încorpora stroboscopi puternici de xenon, oferind o lumină eficientă de până la 500cd De exemplu, un far LED cu siguranță intrinsecă poate avertiza oamenii doar la câțiva metri de locația lor, dar un far Xenon cu o explozie de 21 Joule are o distanță efectivă de avertizare de până la 35 de metri. Mai important, blițul de intensitate mare va reflecta orice suprafață și va atrage atenția chiar dacă cineva nu se uită direct la el, o considerație deosebit de importantă într-un mediu de plantă în care personalul de întreținere se va concentra asupra muncii lor și trebuie să știe dacă există o urgență. Aceste produse sunt pilonul principal al sistemelor de alarmă de incendiu, de detectare a gazelor și de PA pe instalațiile mari petro-chimice din întreaga lume, unde gazul este principalul pericol. Din ce în ce mai mult, se instalează dispozitive de avertizare în fabricile de procesare a zahărului, în instalațiile de depozitare a cerealelor și în alte zone în care praful, mai degrabă decât gazul, este principalul pericol de explozie. Evident, orice echipament instalat în astfel de zone trebuie să fie certificat pentru utilizare în zonele 20, 21 sau 22.
Multe locații sunt clasificate ca Zona 2 și este posibil să se instaleze dispozitive de alarmă care au fost proiectate special pentru aceste zone. Aceasta înseamnă că pot fi specificate produse de înaltă performanță, care sunt mai ușor de instalat și care au un cost de achiziție mai mic. Surprinzător, deși există un caz puternic de cost-beneficiu pentru acest tip de produs, marea majoritate a zonelor din zona 2 sunt populate de produse din zona 1; se pare că proiectanții adoptă o abordare prudentă atunci când specifică.