fbpx

Facem lumea un loc mai sigur!
Incotech vine catre dumneavoastra cu o echipa ce are o mulțime de cunoștințe cu privire la tehnologiile și aplicațiile detectoarelor noastre de gaze, montate si vandute în multe instalații din întreaga tara – și suntem dornici să împărtășim aceste cunoștințe si produse cu dvs!
Centrul nostru de informare din interiorul website-ului este destinat să ajute și să ofere o înțelegere solidă a tehnologiilor senzorilor de gaz, a proprietăților gazelor și a tehnicilor de detectare.
Ne propunem să vă participam activ la consolidarea cunostintelor dvs. in gestionarea pericolelor la locul de muncă. Cu toate acestea, ar trebui, desigur, să efectuați întotdeauna o evaluare completă specifică pentru riscurile la locul de muncă!

Detectoare de gaze & Detectoare de flacără

Industria petrolului și gazelor

Industria petrolului și a gazelor este un loc de muncă periculos, iar gestionarea pericolelor este un punct cheie. Pentru operator, menținerea unui nivel ridicat de siguranță a plantelor este o preocupare critică. Cea mai evidentă și semnificativă amenințare este scurgerea și arderea gazelor explozive. Cu gaze periculoase prezente vreodată în timpul operațiunilor de producție și prelucrare, operatorii se confruntă în mod constant cu riscul de degajare și expunere a gazelor inflamabile și toxice. Fiecare amplasament este diferit, iar Crowcon prin Incotech folosește cunoștințele sale specializate în detectarea gazelor pentru a oferi sisteme fixe care să asigure cea mai bună protecție potrivită fiecărui amplasament. Colaborarea strânsă cu partenerii pentru a înțelege cerințele exacte este esențială pentru abordarea noastră. Doar așa ne putem asigura că panourile și dispozitivele noastre de control se integrează eficient în sistemele de control al procesului și de oprire a siguranței.

Industria apei

Considerată frecvent ca o simplă marfă, apa este un element vital al vieții de zi cu zi, atât pentru sănătatea personală, cât și pentru utilizatorii industriali și comerciali. Indiferent dacă instalația este axată pe curățarea apei pentru băut sau tratarea efluenților, Crowcon prin Incotech este mândru că a furnizat o gamă largă de utilizatori ai industriei apei cu echipamente de detectare a gazelor; păstrarea în siguranță a lucrătorilor în întreaga lume. Detectoarele de gaze ar trebui să fie adecvate mediului specific în care sunt necesare pentru a opera. La extrem, industria apei este un mediu umed și murdar, cu multiple riscuri toxice și inflamabile de gaze, precum și riscul de epuizare a oxigenului.

Industria oțelului

Considerată de mulți ca fiind coloana vertebrală a societății moderne, industria siderurgică este una care continuă să evolueze. Există multe procese diferite utilizate la fabricarea și formarea oțelului și fiecare etapă generează și folosește gaze potențial periculoase. Cuptoarele cu cocserie, instalația de sinterizare, furnalele, operațiile de formare, precum și oțelul secundar și turnarea continuă utilizează sau produc niveluri periculoase de gaze. Datorită cantității mari de apă necesară în timpul procesării, precum și necesității de energie grea, instalațiile de tratare a apei și de producere a energiei electrice fac parte în mod obișnuit din instalațiile siderurgice; acestea prezintă pericole suplimentare de gaze în funcție de tipul de combustibil sau de tratamentul utilizat. Fie că este vorba de schimbări geografice ale cererii sau producției sau de provocări aduse de costurile energiei sau materiilor prime, companiile continuă să își dezvolte procesele și facilitățile pentru a le îndeplini. Alături de aceste schimbări, companiile au realizat, de asemenea, cerința de a minimiza timpii de nefuncționare din cauza întreținerii neplanificate și de a proteja lucrătorii de expunerea la pericole de gaze toxice sau inflamabile. Sprijinind aceste inițiative, Crowcon prin Incotech și rețeaua sa de distribuitori instruiți și experimentați au furnizat echipamente de detectare a gazelor majorității companiilor siderurgice importante din întreaga lume.

Industria vinăriei și fabricării berii

Odată un exemplu arhetipal de producție manuală, industriile de vinărie și fabrici de bere încorporează acum procese sofisticate pentru a asigura niveluri ridicate de calitate și o producție eficientă. În unele cazuri, abordările tradiționale au fost extinse sau supuse unei monitorizări mai stricte, în timp ce în altele au fost introduse inovații precum conservarea / îmbutelierea sub presiune cu azot. Cu toate acestea, orice abordare a fost urmată, realizarea a crescut a riscurilor asociate gazelor și a necesității de a proteja lucrătorii împotriva expunerii la gaze toxice și a riscurilor de asfixiere. Pericolele de gaze din cadrul vinăriilor și fabricilor de bere includ dioxidul de carbon din fermentare, răcire, acoperire și recuperare; dezinfectanți precum ozonul și dioxidul de sulf pentru curățarea echipamentelor; argon și azot utilizate ca gaze de acoperire pentru a crea atmosfere inerte; amoniac de la echipamente frigorifice; metan din combustibil pentru încălzirea sau ridicarea echipamentelor grele; monoxid de carbon din gazele de eșapament și hidrogen sulfurat care ar putea fi prezent în timpul tratamentului deșeurilor. Cramele și fabricile de bere au un număr mare de spații închise care necesită monitorizarea oxigenului, precum și procesarea gazelor specifice. Cu o experiență de peste 45 de ani în detectarea gazelor și o rețea de distribuitori și agenți de service instruiți care sprijină clienții de vinuri și fabrici de bere din întreaga lume, utilizatorii obișnuiți de echipamente Crowcon prin Incotech includ majoritatea grupurilor majore de fabricare a berii, precum și vinării mari și independente.

Industria maritima

Mediul marin este unul periculos; toată lumea poate aprecia pericolele pe care le oferă marea liberă în timpul unei furtuni sau in valuri, aceste pericole pot fi reprezentate de stâncile șau recifele de corali. Cu toate acestea, sunt mai puțin cunoscute pericolele pe care marinari de spațiile închise ale navei sau de pericolele la care se expun fata de încărcătura pe care o transportă in interiorul navei sau procesul/ele care se desfășoară la bord vaselor. Pentru siguranța navigatorilor, echipamentul de monitorizare a gazelor este esențial. Echipamentele de detectare a gazelor necesită testare și certificare a mediului marin specific pentru a asigura adaptabilitatea la mediile extreme în care trebuie să funcționeze. Sistemele de siguranță sunt reglementate în funcție de regiune, de apartenenta statala a pavilionului. Aprobarea Directivei europene privind echipamentele marine (MED) este recunoscută la nivel internațional. Detectoarele de gaz utilizate de marinari la bordul unei nave înregistrate într-o țară UE trebuie să dețină omologarea MED și să afișeze mai multe detalii tehnice. Crowcon prin Incotech, oferă o gamă foarte larga de detectoare de gaz, ideale pentru utilizarea la bordul navelor, in conformitate cu directivele UE. Convenția internațională pentru siguranța vieții pe mare (SOLAS) este una dintre cele mai vechi convenții de acest gen. Prima versiune a fost adoptată în 1914 ca urmare a scufundării R.M.S. „TITANIC” ce sa soldat cu pierderea a peste 1500 de vieți. Versiunea actuală este versiunea SOLAS 1974, care a intrat în vigoare în 1980. Părțile Convenției se aplică fiecărei nave, inclusiv ambarcațiunilor mici de agrement. Capitolul 1 oferă informații cu privire la aplicarea și definițiile cerințelor pentru industria maritimă, specificând în mod direct aplicabilitatea acestei cerințe în funcție de tipul de navă. Pe scurt, navele care sunt clasificate ca vase de pasageri sau de marfă mai mari de 500 de tone și angajate într-o călătorie internațională sunt supuse noilor cerințe. Reglementările, cu excepția cazului în care se prevede în mod expres altfel, nu se aplică:
  • Navele de război și navele de trupă.
  • Navele de marfă cu mai puțin de 500 de tone brute.
  • Navele care nu sunt propulsate prin mijloace mecanice.
  • Navele din lemn de construcție primitivă.
  • Yachturi de plăcere care nu sunt angajate în comerț.
  • Navele de pescuit.
Se efectuează în mod regulat modificări la versiunea publicată a SOLAS și adoptate prin rezoluții de referință. Au existat de asemenea o serie de rezoluții specifice utilizării detectării portabile a gazelor la bordul navelor.

Industria de distribuție a gazelor

Rețeaua de gaz conectează producătorii, procesoarele, funcțiile de stocare, transport și distribuție. Distribuția gazului descrie activitatea de furnizare a gazelor conducte (în mod obișnuit metan, deși Town-Gas utilizat în unele regiuni include amestecuri de hidrogen, metan și dioxid de carbon) la proprietăți industriale, comerciale și rezidențiale. Gazul este folosit pentru încălzire, apă caldă și gătit. O rețea de conducte, instalații de depozitare, stații de presiune și regulatoare asigură disponibilitatea constantă a acestei resurse. Operatorii acestei rețele sunt responsabili pentru funcționarea sa sigură, care include găsirea și repararea scurgerilor raportate. Metanul este inflamabil la niveluri cuprinse între 4,4% vol (Limita inferioară de exploziv – LEL) și 15% vol (Limita superioară de exploziv – UEL). Metanul în concentrații mari poate deplasa oxigenul la niveluri deasupra UEL, în special în spații închise. Scăderea oxigenului poate provoca sufocarea și pierderea cunoștinței. De asemenea, poate provoca dureri de cap, amețeli, slăbiciune, greață, vărsături și pierderea coordonării. Cu o experiență de peste 40 de ani în detectarea gazelor și o rețea de distribuitori și agenți de service instruiți, care susțin clienții de distribuție a gazelor din întreaga lume, utilizatorii finali care au selectat echipamente Crowcon includ companii internaționale de distribuție a gazelor, precum și furnizori regionali.

Informații suplimentare

×
img

    Formular de contact rapid.

    Contact

    Telefon

    +40 722 254 318

    +40 21 336 5268

    Email

    incotech@incotech.ro

    office@incotech.ro

    Adresa

    Str.Principatele Unite nr.2 vila D ap.1 sector 4 Bucureşti RO